jan nieuwschepen

 

Ik fotografeer al heel lang. Mijn eerste spiegelreflex camera was een Ricoh gevolgd door een Olympus en mijn laatste analoge camera was een Minolta.

Ik heb ook nog een doka gehad waarin ik zelf zwart-wit foto’s ontwikkelde en afdrukte.

Het digitale tijdperk is ook aan mij niet voorbij gegaan. Mijn eerste digitale camera was de Sony A100 gevolgd door de Sony A65. Met deze camera fotografeer ik nog steeds. Toen ik de Sony A65 kocht had ik zoiets van “ik moet meer uit de fotografie kunnen halen”. Ik ben begonnen met de beginners cursus gevolgd door de cursus half-gevorderde en gevorderde. Ook heb ik een aantal workshops zoals portret-, nacht en straatfotografie gevolgd bij de Rotterdamse Fotografieschool.

Natuurfotografie in al zijn facetten heeft mijn voorkeur. Door nu deel te nemen aan de Fotografie-club wil ik ook andere onderwerpen voor de lens ontdekken en ook gerichter met de camera op pad gaan.

Als vrijwilliger fotografeer ik allerlei objecten voor het Belasting- en Douane Museum. De objecten variëren van schilderijen, prenten, documenten, glaswerk, uniformen, inventaris en in beslag genomen voorwerpen die betrekking hebben op de belasting- en douanedienst.

Portfolio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

concept and execution by | rotterdamse fotografieschool | 2019 | "all rights reserved"

fotoclub-logo