fred holleman

 

Mijn naam is Fred Holleman, ik woon in Zoetermeer en getrouwd met Ellen. We hebben samen drie kinderen en drie kleinkinderen.

Van kinds af aan ben ik opgegroeid met fotografie. Tot 2003 heb ik analoog gefotografeerd en vanaf dat moment ben ik overgegaan op digitale fotografie. Na een aantal jaren met Canon apparatuur te hebben gefotografeerd ben ik overgestapt op Sony Alfa 7RII met enkele (zoom)-objectieven. Van deze keuze heb ik absoluut geen spijt, integendeel.

In de wereld van de fotografie probeer ik, naast de reguliere onderwerpen, mij toe te leggen op het fotografisch vastleggen van moderne bouwkundige architectuur vanuit verschillende standpunten.

Een tweede onderwerp dat mij zeer na aan het hart ligt is macrofotografie. Binnen dit aandachtsgebied probeer ik met name in de insectenwereld datgene te fotograferen en zichtbaar te maken wat met het menselijk oog niet direct zichtbaar is.

Mijn motivering om lid te worden van de Fotografie-club , als tak binnen de Rotterdamse Fotografie school, is dat ik graag nog meer creativiteit wil brengen in mijn fotowerk.

Als ik de aanpak en inhoud van het studieprogramma bekijk denk en verwacht ik dat dit zeker kan gaan lukken.

portfolio

 

 

 

 

.

 

 

 

concept and execution by | rotterdamse fotografieschool | 2019 | "all rights reserved"

fotoclub-logo